Region

Svet

Sara Trajanović i Ivan Marinković poput zaljubljene dece na igralištu: Pao i poljubac u vrteški! (Foto)

Učesnici poslednje sezone rijalitija Farma, Sara Trajanović i Ivan Marinković, uživali su jednog sunčanog popodneva u glavnom gradu i svima pokazali koliko se vole. Ni manje ni više, nego na - dečjem igralištu. 

Sara Trajanović i Ivan Marinković poput zaljubljene dece na igralištu: Pao i poljubac u vrteški! (Foto)Sara Trajanović i Ivan Marinković u poslednje vreme sve više eksponiraju svoju ljubav, a kako se čini, čak i oni koji nisu upućeni u istorijat njihove priče, vide koliko su zaljubljeni.

Sara Trajanović izabrala venčanicu u Turskoj? Ona i Ivan uskoro pred oltarom?! (Foto)
Na društvenim mrežama su oboje svakodnevno aktivni i ne ustručavaju se da iskažu svoje emocije pa često na radost fanova dolazi i do ljubavnih prepiski, pa je na Sarinom Fejsbuk profilu pre nekoliko sati objavljena prava poslastica za sve njihove obožavaoce.Sara Trajanović i Ivan Marinković: Ljubav preko skajpa (Foto)
Naime, na fotografijama snimljenim na jednom beogradskom dečjem igralištu, gde je par istinski uživao poput dece, a koje je manekenka objavila uz komentar: "Kada voliš...jako...najjače...najlepše", zaljubljeni golupčići deluju zaista rasterećeno i srećno. Čak su nas počastili i jednim sočnim poljupcem u vrteški!Autor: B.B.
Foto: Facebook/Sara Trajanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>