Region

Svet

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek konačno staju na ludi kamen: Venčanje za par dana! (Foto)

Katarina Ostojić Kaja prikupila je sve potrebne papire za sklapanje bračne zajednice sa verenikom Džuniorom Džekom, pa će u narednih par dana, u prisustvu najbližih, stati na ludi kamen.

Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek konačno staju na ludi kamen: Venčanje za par dana! (Foto)Katarina Ostojić Kaja: Zaljubljena sam u Džuniora kao prvog dana! (Foto)
Atraktivna crnka spremna je da se di-džeju Vitu Lućenteu, poznatijem kao Džunioru Džeku, zarekne na večnu ljubav, a svečanoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovaće samo porodica i najuži krug prijatelja, prema insistiranju Ostojićeve.

Par je u vezi dve ipo godine i neretko ističu da su zaljubljeni kao prvog dana. Krajem 2013. godine letovali su na Mauricijusu, kada su mnogi mislili da će doći i do očekivanog venčanja.Međutim, Kaja tada nije prikupila sva potrebna dokumenta da legalno stupi u brak sa svojim izabranikom. Već za koji dan postaće gospođa Lućente, a nakon svadbe će spakovati i poslednje kofere i preseliti se u Brisel kod supruga.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Instagram/Katarina Ostojic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>