Region

Svet

Šta se desi kad Ivana Stamenković Sindi trenira sa Urošem Ćertićem? (Foto)

Ivana Stamenković i Uroš Ćertić koriste svaku priliku da se dobro zabave, pa su tako  i ovog puta sa svojim fanovima podelili neobičnu fotografiju iz teretane, koja je u prvom trenutku mnoge ostavila bez teksta.

Šta se desi kad Ivana Stamenković Sindi trenira sa Urošem Ćertićem? (Foto)Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi proslavili sedam meseci veze: Kaskader je okitio kristalima od 3.000 evra!
Zgodna manekenka i njen dečko kaskader trenirali su zajedno u teretani kada im je na pamet pala sjajna ideja kako da zabave svoje obožavaoce, tako što je Ivana pozirala sa Uroševim istetoviranim rukama, a ispod slike je stajao komentar: "Rezultati posle samo 3 nedelje treniranja sa mnom", napisao je bivši učesnik Velikog brata iznad fotografije koju je postavio na društvenu mrežu Fejsbuk.

 


Iako su fanovi u prvom trenutku bili zatečeni, kada su shvatili da je reč samo o dobroj šali usledili su pozitivni komentari. Ivana i Uroš započeli su romansu nakon završetka Velikog brata, a da uživaju u ljubavi dokazuju i fotografije koje često dele sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Uros Uki Certic

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>