Region

Svet

Region

Mima Karadžić u provodu sa 20 godina mlađom glumicom (Foto)

Glumac Mima Karadžić se na otvaranju gastronomske večeri "Tajne južnog Jadrana" pojavio s atraktivnom, dve decenije mlađom glumicom Tamarom Tomanović, koju je nazvao "prijateljicom po vinu".

Mima Karadžić u provodu sa 20 godina mlađom glumicom (Foto)



Mima Karadžić dovodi Sulejmana Veličanstvenog u Crnu Goru
Mima i njegova izabranica su pre dve večeri došli u restoran "Stara Sent Andreja", gde se tradicionalno održavaju dani morske kuhinje. Budući da je za ovu manifestaciju zaslužna nacionalna Turistička organizacija Crne Gore, ne treba da čudi što su te večeri bili prisutni mnogi poznati Crnogorci, među kojima i Mima. Odlično raspoložen, uz muziku i lepo društvo, otkrio je ko je njegova pratilja.


Foto: M. Perić/Blic.rs

"Ona se zove Tamara Tomanović. Glumica je iz Kosovske Mitrovice. Kao što možete da vidite, prelepa je, prezgodna i moja je bliska prijateljica. Između ostalog, ona je moj prijatelj i po vinu", rekao je za "Blic" kroz smeh crnogorski glumac.

Mima je na večeri sa svojom lepšom polovinom uživao u ribljim specijalitetima i belom vinu. "Pola sam na moru, pola na kopnu, tako da ribu jedem u svim oblicima. Volim gradove na rekama i restorane pored reka. Imaju neku svoju priču, drugačiju od svega", ispričao nam je glumac.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Mima Karadžić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>