Svet

Region

Džudi Denč: Reči penzija i starost su zabranjene u mojoj kući!

Najnepristojnije reči za 79-godišnju glumicu Džudi Denč su "penzija" i "starost" i ne dozvoljava da se koriste u njenoj kući, otkrila je glumica u jednom intervjuu.

Džudi Denč: Reči penzija i starost su zabranjene u mojoj kući!Glimica koja je sedmi put nominovana za Oskara za ulogu u filmu "Philomena" zasnovanog na istinitoj priči, u kojem igra majku u potrazi za davno izgubljenim sinom, dodala je da ne želi da čuje ni jednu od tih "starih" reči.

"Sviđaju mi se izrazi kao što su "entuzijazam" i "rez", jer to znači da ste završili određeni period u svom životu",  kaže ova 79-godišnja glumica.

Ovom prilikom ona je govorila i o svom problemu sa vidom, pošto ima bolest koja često dovodi do postepenog gubitka centralnog vida. "Veoma mi je teško”, priznala je ona i dodala da više ne može da čita, niti da slika kao što je ranije radila, ali pokušava da gleda filmove, što joj je, takođe, teško, ali ne želi da se žali, niti želi da drugi razmišljaju o tome. "Šta mogu da uradim, ja uradim i nekako pređem preko toga", zaključuje Denč.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>