Region

Svet

Kemal Monteno: Pripremam koncert i čekam bubreg

Legenda domaće muzičke scene, Kemal Monteno, održaće tradicionalni koncert 8. marta u Domu sindikata, a dok se priprema za nastup pred beogradskom publikom, pevač otkriva da čeka na bubreg zbog kog je već godinama na dijalizi.

Kemal Monteno: Pripremam koncert i čekam bubregKemal Monteno: Tradicionalni beogradski koncert 8. marta u Domu sindikata
"Šta ću?! Živim normalno i čekam bubreg. Na listi sam za transplantaciju, može biti sutra, prekosutra, za pet meseci, godinu... Ne znam ni ja. Dobro se osećam iako idem na dijalizu. Sve normalno pijem, jedem, i slano i slatko. Popijem pet medovača, moja Branka mi izmeri šećer, a on na normali. Kad je duši lepo i telu bude lepo", rekao je Kemal, koji dodaje i da je tačno pre četrdeset godina na 8. mart prvi put održao koncert u Domu sindikata.

Kemal je nedavno objavio i album pod nazivom "Šta je život", a najviše ga drži u životu ljubav prema prijateljima, porodici i njegovoj supruzi Branki, s kojom je u braku već 44 godine. "Ja nju volim kao prvog dana, a i ona mene mnogo voli kad donesem pare kući", rekao je  Kemal kroz smeh.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>