Region

Svet

Šta su Ivan Ivanović i Aki Rahimovski zapevali nakon svih ovih godina? (Foto)

U 181. izdanju emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", popularni šoumen i domaćin najgledanijeg i najduhovitijeg programa ugostiće na Prvoj televiziji jedan od najvećih pop-rok bendova ex Jugoslavije, "Parni valjak".

Šta su Ivan Ivanović i Aki Rahimovski zapevali nakon svih ovih godina? (Foto)Novak Đoković gost u specijalnoj emisiji Ivana Ivanovića: Leptir mašne spremne i šou može da počne! (Foto)
Frontmen zagrebačke grupe čija karijera ne jenjava ni posle skoro četiri decenije i koja će 8. marta održati veliki solistički koncert u Kombank Areni, Aki Rahimovski, večeras će sa Ivanom Ivanovićem ćaskati o periodu između gostovanja na Prvoj, novitetima u privatnom životu, kao i bombi zbog koje su on i članovi benda bili "zarobljeni" na bini čak trinaest sati...Veče sa Ivanom Ivanovićem u znaku Dana zaljubljenih sa Anom Bekutom
Gledaocima kraj malih ekrana ni večeras neće manjkati sjajne zabave. Uz podsećanje na velike evergrin ljubavne hitove "Parnog valjka", uz koje se i voditelj latio mikrofona pa udružio snage sa legendarnim Akijem, imaćete pravu "kućnu" zabavu.

Stoga nikako ne zaboravite da u 21h podesite vaše TV prijemnike na frekvenciju Prve televizije i saznate koju su pesmu stari drugari poklonili publici.Autor: B.B.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>