Region

Svet

Soraja Vučelić jedva zadržala grudi u haljini! (Foto)

Sve izazovnija starleta Soraja Vučelić pojavila se u jednoj od emisija na televiziji "Pink" koju vodi Sanja Marinković, a ovog puta odabrala je toliko provokativan stajling da je samo njeno telo bilo u centru pažnje tokom cele emisije.

Soraja Vučelić jedva zadržala grudi u haljini! (Foto)Soraja Vučelić: U Dubaiju su hteli da me kidnapuju
Naime, Soraja se odlučila za belu haljinicu koja ne samo da je izuzetno kratka i otkriva cele noge, već je poprilično dekoltirana, pa ima samo jednu pertlu koja drži njene grudi "na okupu". I dok je u emisiji gostovao i Aca Ilić, kao i Suzana Mančić, i spominjale se mnoge teme, sve oči bile su sve vreme uprte samo u popularnu starletu.Soraja Vučelić u noćnom provodu sa novim dečkom (Foto)
Bez obzira što bi mnogi ovakav stajling smatrali previše provokativnim, Soraja se na društvenim mrežama pohvalila sa nekoliko fotografija u ovoj kombinaciji, a pored izazovne haljinice, na sebi je imala i glomazno prstenje i vrlo upadljiv nakit. Ono čime se starleta takođe može pohvaliti jeste nova frizura, a sudeći po komentarima njenih prijatelja na Fejsbuku, oduševljeni su ovom promenom.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Soraja Vučelić Jedini Profil

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>