Region

Svet

Nataša Bekvalac u vezi sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem? (Video)

Nataša Bekvalac nedavno je definitivno raskinula vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, a kao dokaz da je njihova veza okončana govori i to i da je lepa pevačica izbrisala sve zajedničke slike sa Instagrama.

Nataša Bekvalac u vezi sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem? (Video)



Nataša Bekvalac obrisala sve slike sa Vladom, potvrđen konačan raskid?! (Foto)
Otkako se nedavno preselila u svoj stan u Beogradu, Nataša je rešila da kompletno promeni svo život. Samo što se skućila pevačica je ostavila svog dugogodišnjeg dečka, a ekipa emisije "paparazzo lova" otkrila je i razlog.

Momci iz ekipe danima su pratili Natašu ispred njenog novog stana na Dedinju i taman kada su pomislili da se ništa značajno neće desiti na Dan zaljubljenih u Natašinu zgradu je ušao misteriozni mladić, samo što je njena sestra Kristina izašla iz nje. Posle nekoliko sati čekanja, ispostavilo se da je reč o Natašinom bivšem dečku rukometašu Ljubi Jovanoviću koga je lepa pevačica upravo ostavila zbog manekena Vlade Vuksanovića.

Nataša Bekvalac: Svadbe neće biti! (Foto)
Izgleda da se pevačica i bivši rukometaš i ne skrivaju toliko,  jer ih je ekipa popularne emisije uhvatila i sutradan zajedno. Kako će na sve ovo reagovati Vlada ne znamo, ali Nataši život u Beogradu itekako odgovara.



Autor: J.B.
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>