Region

Svet

Region

Katarinu Radivojević napao manijak: Hvatao je za grudi i zadnjicu!

Katarinu Radivojević napao je manijak u blizini Kalenić pijace u Beogradu, i to usred bela dana. Prvo je zgrabio njenu ruku, a zatim počeo da je hvata za grudi i zadnjicu, kada je ona počela da vrišti i preti policijom.

Katarinu Radivojević napao manijak: Hvatao je za grudi i zadnjicu!Katarina Radivojević na Vikipediji: Osnovala Majkrosoft, bavi se crnom magijom i jaše jednoroga?
Kako saznaju "Naše novine", glumicu Katarinu  Radivojević je danima proganjao opsednuti obožavalac, koji se nedeljama unazad šetao oko njene zgrade sa cvećem u rukama, a o nemilom događaju koji se desio prošle nedelje svedoči očevidac sa mesta događaja:

Katarina Radivojević: Posle Amerike, idem u Rusiju!
"Bilo je užasno! Katarina je toliko vrištala toliko da su zaposleni iz okolnih lokala izašli napolje da vide šta se dešava. U prvi mah niko nije prepoznao glumicu, pa je sve izgledalo kao da se dvoje zaljubljenih svađaju. Međutim, kada sam ugledao Radivojevićevu kako rukama pokušava da se otrgne od muškarca, shvatio sam da je u pitanju manijak", započinje priču prolaznik koji se zatekao u neposrdnoj blizini.

"Malo je falilo da padne na zemlju od straha. Stekao sam utisak da je po svaku cenu želeo da je poljubi, ali ona se opirala. Kada je uhvatio za grudi i zadnjicu, zapretila mu je da će pozvati policiju i poručila mu da se skloni i da je ostavi na miru. Kada je mladić pokušao pričom da smiri situaciju uz tvrdnju da samo želi da upozna glumicu, ona se žustro okrenula i otišla u nepoznatom pravcu", ispričao je izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf, Naše Novine
Foto: Facebook/Katarina Radivojević II

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>