Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač pohvalila Doktore - Moje vikanje je urodilo plodom!

Dobar deo ženske publike čekao je da se boys bend "Doktori" pojavi na sceni šestog lajva takmičenja "X Factor Adria", a oni su izašli skladni kao i uvek do sada.

X Factor Adria: Kristina Kovač pohvalila Doktore - Moje vikanje je urodilo plodom!



Ovog puta su se "Doktori" odlučili za "U2" i klasik "With or without you",a ovaj izbor očigledno se pokazao kao dobar s obzirom da je publika njihov nastup nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

"Prvo ću da pohvalim Kristinu, jer mi se aranžman jako dopao. Vi ste zaista otpevali tako da mi se jako dopada. Prema vama osećam neskrivene simpatije i mislim da ste velike zvezde i da ćete biti ako se ne raspadnete, a ne bi trebalo", pohvalio ih je Kiki Lesendrić, a zatim i Emina Jahović. "Bili ste nikad bolji. Ovo večeras je samo potvrda svega što ste radili do sada. Svaka čast!".

"Dragi lekari, bili ste odlični. Uz par nekih malih falševa, sve je to bilo super. Ono što hoću da uradim jeste da pohvalim, mada to nerado činim, Kristina, ovo ti je najbolji aranžman koji si uradila u životu", rekao je Željko Joksimović uz osmeh i još jednom skrenuo pažnju "Doktorima" da treba da budu zahvalni svojoj mentorki.

Kristina Kovač naglasila je kako je bila jako ljuta na njih, ali je rekla: "Izgleda da je sve moje dranje urodilo plodom. Imali smo tešku nedelju iza sebe, ali ste sada bili odlični", rekla je njihova mentorka.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>