Region

Svet

Region

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović pozajmili glasove u crtaću Ćurke na slobodi (Video)

Najnoviji 3D animirani film "Ćurke na slobodi"  sinhronizovan na srpski jezik u domaće bioskope stiže 20. februara.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović pozajmili glasove u crtaću Ćurke na slobodi (Video)Sloboda Mićalović: Pokušaću da fasciniram Moniku Beluči (Foto)
Glasove u ovoj zabavnoj i duhovitoj avanturi dali su naši poznati glumci , Vojin Ćetković , Sloboda Mićalović Ćetković i Dubravko Jovanović. Režiju sinhronizacije radio je Milan Antonić, a glasove su još dali i Dragan Vujić Vujke, Nikola Bulatović, Nebojša Ilić, Tinja Damnjanović i mnogi drugi.

"Ćurke na slobodi" reditelja Džimija Hejvarda nastavljaju tradiciju drugarske komedije sa dva nekompatibilna heroja.

U ovom slučaju to su dva ćurana - samoživi pametnjaković Redži koji je odrastao u prirodnom staništu i priglupi, neustrašivi Džejk, odgajen na farmi. Njih dvojica će se naći u neverovatnoj avanturi. Oni moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.

Producenti "Relativiti Medija" i "Ril FX" studio za animaciju kreirali su film za publiku svih uzrasta, želeći da uz atraktivne specijalne efekte prenesu poruke o prijateljstvu, lojalnosti i pravom značenju izraza "učiniti pravu stvar".Autor: J.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>