Svet

Region

Robbie Williams se bori sa misterioznom bolesti

Robbie Williams je otkrio kako ima neku tajanstvenu bolest. Pevač je tek nedavno saznao kako ne pati od depresije, kao što je mislio, već ima drugu bolest koja uzrokuje njegovo stanje. Kaže da mu se život dramatično promenio kada je saznao za čudnu dijagnozu.

Robbie Williams se bori sa misterioznom bolesti



"Živeo sam u uverenju kako sam jednostavno letargična i depresivna osoba. Pre nekoliko meseci sam saznao da to nije tačno već da imam drugu bolest. Ne želim da govorim o čemu se radi, ali sad sam na lečenju. To otkriće mi je potpuno promenilo život", rekao je Robbie. Takođe je iskreno progovorio i o sopstvenoj borbi sa slavom.

"Mislim da niko to ne može baš najbolje podneti kada dostigne određeni stepen. Elton John je poludeo, Elvis je poludeo, i ja sam poludeo. To se u određenom trenutku dogodi svima", rekao je pevač koji se nedavno oženio Aydom Field.
 
Objasnio je i zašto je snimio obradu pesme Georgea Michaela, "Freedom":  "Bio sam u jako lošem stanju, taman pred rehabilitaciju. Izdavačka kuća me je  naterala da nešto napravim. Nije to baš bila neka odluka", priznao je Williams.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>