Region

Svet

Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!

Nakon što su čelnici "Granda" 51 odsto vlasništva prodali kablovskoj mreži SBB, Željko Mitrović, prvi čovek Televizije "Pink", koja je duže od 15 godina emitovala emisije ove produkcije, odlučio je da raskine ugovor.

Željko Mitrović uzvraća udarac Saši Popoviću: Počinje medijski rat dojučerašnjih partnera!



Željko Mitrović izbacio Sašu Popovića sa Pinka!
Kako saznaje "Alo", Željko Mitrović je naložio saradnicima da za jesenju sezonu pripreme emisije kojima će zameniti sve "Grandove" televizijske projekte, ali sa akcentom na pop izvođače i na velike folk zvezde, koje su već uspeli da privole u svoj "Siti rekords".

Saša Popović prodao Grand produkciju!
Skupocenu scenografiju i opremu već su naručili za svoje studije u Šimanovcima, odakle će emitovati nove emisije, dok će se menadžeri "Siti rekordsa" potruditi da u ovu izdavačku kuću privuku još estradnih zvezda. "Zvezde poput Cece Ražnatović, Adila Maksutovića, Viki Miljković i Ace Lukasa su u poslednjih godinu-dve prešle u ovu produkciju jer im uslovi u "Grandu" i drugim produkcijama nisu odgovarali. Suština je u tome što menadžerima "Granda" više odgovara da ugovaraju tezge za zvezde "Granda", jer od njih uzimaju veliki procenat, nego od poznatih pevača, zbog čega najveće zvezde imaju manje posla. Očekuje se da će tek nakon ovog raskida biti još veća ekspanzija onih koji će napustiti ovu produkciju", kaže dobro obavešten izvor.

Potvrda da se nešto dešava u ružičastoj televiziji i da Mitrović sprema "osvetu" za Sašu Popovića stigla je i od njihove press službe: "Televizija "Pink" je odlučila da u narednom periodu poveća broj šou programa u sopstvenoj produkciji, sa većim akcentom na kvalitetnu domaću muziku, te će se tako smanjiti broj emisija eksternih produkcija. Takođe radimo i na povećanju broja kablovskih kanala sa kvalitetnim i raznolikim sadržajima, a pored trenutno aktuelna 43 programa u ponudi, do početka 2015. godine, očekuje vas još desetak", piše u njihovom saopštenju.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>