Region

Svet

Sara Jovanović otputovala kod dečka u Italiju: Pozdrav od porodice Atanasijević! (Foto)

Mlada pevačica Sara Jovanović već mesecima uživa u vezi sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, a sada ga je posetila i u Italiji i svojom posetom odmah se pohvalila na Tviteru.

Sara Jovanović otputovala kod dečka u Italiju: Pozdrav od porodice Atanasijević! (Foto)Sara Jovanović je novo zaštitno lice Rosal balzama za usne (Foto)
Svojom posetom Italiji, gde Aleksandra Atanasijević trenutno igra za Peruđu Sara Jovanović odmah se pohvalila na društvenoj mreži Tviter na kojoj je vrlo aktivan korisnik. Finalistkinja "Prvog glasa Srbije" prvo je objavila fotografiju svoje nove frizure, gde je skratila kosu i napisala: "Sve kraće".


Izgleda da je Sara odlučila da promeni frizuru i novi stil "prošeta" pred svojim dečkom. Ubrzo posle nove frizure, objavila je i fotografiju iz Italije, gde je sa Aleksandrom.

"Dobar dan, od porodice Atanasijević", napisala je Sara pored fotografije na kojoj pozira sa svojim dečkom, a pre samog susreta postavila je i sliku iz aviona kojom je objavila svoj dolazak u Italiju.


Autor: M.P.
Foto: Twitter/Sara Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>