Svet

Region

Dženifer Aniston proslavila rođendan bez Džastina: Slavlje u krugu prijatelja

Popularna glumica Dženifer Aniston pre tri dana proslavila je svoj 45. rođendan, ali ovog puta bez svog verenika Džastina Terua. Poznati glumac nije mogao da se pojavi na zabavi svoje izabranice, jer trenutno u Njujorku u društvu Orlanda Bluma snima svoj novi film.

Dženifer Aniston proslavila rođendan bez Džastina: Slavlje u krugu prijateljaDženifer Aniston: U velikom sam problemu, jer nisam ni majka ni žena!
Dženifer je rođendan provela u jednom poznatom restoranu u Los Anđelesu u krugu svojih prijatelja i najbolje drugarice i koleginice iz kultne serije "Prijatelji" Kortni Koks. Gde su uz odličnu hranu, piće i muziku slavili do jutra.

Da li su samo poslovne obaveze sprečile Džastina da se pojavi na rođendanu svoje verenice ne znamo, ali mediji u poslednje vreme spekulišu da su Dženifer Aniston i tri godine mlađi glumac raskinuli veridbu.

Par se navodno rastao zbog poslovnih obaveza, ali javnost već uveliko bruji o tome da pravi razlog nisu obaveze koje su ih udaljile, već Teruova nevera.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>