Region

Svet

Soraja Vučelić: U Dubaiju su hteli da me kidnapuju

Soraja Vučelić odavnoda se pomirila sa činjenicom da zbog svog seksi izgleda i provokativnog oblačenja često dolazi u nezgodne situacije, pa je tako na putovanju doživela šok, zbog čega danima nije bila pri sebi, jer su pokušali da je kIdnapuju.

Soraja Vučelić: U Dubaiju su hteli da me kidnapujuSoraja Vučelić istakla grudi: Bujno poprsje samo za muške fanove (Foto)
Bivša učesnica "Velikog brata“ tvrdi da su je u jednom klubu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vrebala dva sumnjiva tipa, koji su je pratili do hotela i čekali da izađe iz kola. Srećom, ona se obratila obezbeđenju, koje ju je bezbedno dopratilo do apartmana.

"Umalo me nisu kidnapovali! Neki momci su mene i drugaricu cele večeri posmatrali u diskoteci. Nisam mnogo obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva nagovestio da ne skidaju pogled. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u besnim automobilima sa zatamljenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene", rekla je Soraja i dodala:

"Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u kolima, on je pozvao hotelsko obezbeđenje, a ti likovi su, kada su ih videli, upalili kola i samo prošli pored nas. Momci su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha" , nastavlja svoju priču poznata starleta:

"Tresla sam se, kolena su mi klecala i jedva sam stajala na nogama. Takvih likova je na sve strane. Oni kad vide zgodnu devojku, svašta im pada na pamet. Dva-tri dana sam bila u strahu".

Vučelićeva je inače odlučila da se preseli u Dubai jer ima više ponuda da radi kao foto-model i da zarađuje mnogo novca. U početku se premišljala jer još nije završila fakultet, ali na kraju je ipak pristala.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Soraja Vucelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>