Region

Svet

Ruski milijarder Viktor Prokhorov uživao sa Vladom Vuksanovićem u noćnom životu Beograda (Foto)

Svetski event "The Girl Next Door", koji se svakog petka održava u klubu Dragstor Play, okuplja pregršt uspešnih ličnosti, a u centru pažnje su atraktivni muškarci iz sveta biznisa modelinga i sporta.

Ruski milijarder Viktor Prokhorov uživao sa Vladom Vuksanovićem u noćnom životu Beograda (Foto)Prošlog petka na žurci "The Girl Next Door", tačno u ponoć, pojavilo se oko trideset najatraktivnijih manekena iz Srbije, ali i iz EX Yu regiona. Među prisutnima je bila nekolicina reprenzetativca odbojke i vaterpola "Zvezde". Potom Vuk Brajović, Vladimir Vuksanović i mnogi drugi.Vladu Vuksanovića dočekao pakao u Beogradu: Uskoro ćemo proslaviti odstranjivanje nezvanog gosta!
Posebnu pažnju privukao je ruski milijarder Viktor Prokhorov, koji nije bio raspoložen za fotografisanje. Bio je i u poseti u Hrvatskoj, a doleteo je privatnim avionom.Posle sjajne žurke, Dragstor Play nastavlja sa dodličnom zabavom i ovog petka, 14. februara. Tačno u ponoć! Na meniju je muzika za Dan zaljubljenih, a svim ljubiteljima ovog kluba, koji je nedavno dobio priznanje za jedan od najpopularnijih u regionu, dobrog provoda sigurno neće manjkati.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>