Region

Svet

Boki Milošević: Presrećan sam što će mi Ksenija roditi unuče

Kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare i njegova supruga, violinistkinje i pevačice Ksenije Milošević uskoro će postati roditelji. Iako bračni par nije želeo da ovu vest podeli sa medijima svoje zadovoljstvo što će postati deda nije mogao da sakrije Ksenijin otac, najpoznatiji sprski klarinetista Boki Milošević.

Boki Milošević: Presrećan sam što će mi Ksenija roditi unuče



Ksenija i Saša Milošević Mare čekaju bebu
"Presrećan sam što ću od Ksenije dobiti prvo unuče, s obzirom na to da ćerka Tijana već ima dva anđela. To je jedna od najlepših vesti koju sam čuo u životu i sada ostaje samo da čekamo dolazak bebe. Ne mogu vam opisati radost što sam svoju decu izveo na pravi put, što su postali dobri ljudi i što se porodica širi. Daće bog da i oni svoje potomke vaspitaju na pravi način, samo neka su mi živi i zdravi, pa da slavimo", rekao je naš najpoznatiji kompozitor.

S obzirom na to da je Ksenija na početku trudnoće, budući roditelji još uvek ne znaju pol bebe, ali i nisu voljni da ove lepe vesti podele sa medijima. Kako saznajemo, za Ksenijinu trudnoću su i članovi Filharmonije, u kojoj svira, saznali tako što joj je pozlilo na jednom nastupu.

"Ksenija ne voli medijsku pompu, pa zato vest nije podelila ni sa kolegama kako informacija ne bi procurila u javnost. Za sada radi uobičajeno, iako ima mučninu i vrtoglavicu",  kaže  izvor blizak muzičkom paru, koji do zaključenja ovog broja nije odgovorio na naše pozive.

Podsetimo, Ksenija i Mare venčali su se 14. marta prošle godine. Tada su svadbenu ceremoniju za najbliže prijatelje upriličili na jednom beogradskom splavu. Ni tada nisu bili raspoloženi da srećne vesti podele sa medijima, pa su se čak skrivali od predstavnika sedme sile pri ulasku na sopstveno slavlje.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Puls/Edvard Nalbantjan

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>