Region

Svet

Dado Polumenta na meti prostitutki na Tajlandu: Čudno iskustvo, priznajem! (Foto)

Dado Polumenta već skoro mesec dana uživa sa prijateljima na Tajlandu. Osim odmora na Puketu, rešio je da sa svojim društvom poseti i Bangkok, kako bi osetili čari noćnog života ovog grada.

Dado Polumenta na meti prostitutki na Tajlandu: Čudno iskustvo, priznajem! (Foto)



Dado Polumenta uputio se sa nekoliko drugara i u ulicu crvenih fenjera, da bi što autentičnije fotografijama dočarali noćni život Bangkoka. A onda se celo društvo našlo na udaru prodavačica ljubavi, koje su ih vukle za ruke nudeći svoje "usluge".

Dado Polumenta promovisao album uz gudače filharmonije (Foto+Video)
"Imao sam prilike i ranije da ih vidim, ali ovde su u pitanju bile trandže i to skoro sve do jedne. Prosto vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vredno pamćenja. Nama je sve to bilo smešno", kaže nam Dado.

Dado Polumenta uhvaćen sa novom devojkom? Ponovo staje na ludi kamen?!
Inače, sve popularniji pevač je ostao i na otvaranju čuvenog lanca Nikki Beach, gde je sa svojim prijateljima bio jedan od prvih gostiju. U Beograd se vraća već krajem ove nedelje, pošto ga za Dan zaljubljenih očekuje nastup u Lincu.



Iako je bio sa prijateljima na odmoru, Dado kaže da se super proveo, ali da bi bilo lepo i da je u paru otišo na Tajland. "Verujem da ću sledeće godine u ovo vreme biti zaljubljen i da ću u paru moći da uživam na ovako lepom putovanju. Mada, i ovaj dmor sa prijateljima ću dugo pamtiti pošto nam je vreme proletelo u odličnom provodu", kaže Dado.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>