Region

Svet

Ava Karabatić zabavlja novim lapsusima: Julije Cezar je idealan muškarac za mene!

Hrvatska starleta Ava Karabatić koja se u poslednje vreme opredeljuje kojom će se profesijom baviti, napravila je nekoliko novih lapsusa koji nsiu mogli da prođu neopaženo.

Ava Karabatić zabavlja novim lapsusima: Julije Cezar je idealan muškarac za mene!Ava Karabatić postala folk pevačica: Jako sam uzbuđena i srećna zbog Ljubavnice (Video)
Iako se posle regionalnog "Velikog brata" slabo pojavljivala u medijima Ava Karabatić dala je intervju pred kamerama "Ekskluziv Tabloida" RTL televizije gde je dokazala da nas još uvek može iznenaditi svojim izjavama. Starleta je tako odgovorila na pitanje ko je po njenom mišljenu idealan muškarac, a odgovor je bio Julije Cezar.

Ava Karabatić: Znam ko je bio Nelson Mandela, bila sam u Africi!
"Setim se kakav je on vojskovođa i šteta što takvih muškaraca nema danas. On je rođen, i od toga je naziv, rođen je na carski rez. Tako da je carski rez već tada postojao, znači pre nove ere", izjavila je Ava, a prenosi jutarnji.hr.

Nije to bilo sve, pa je Karabatićeva opisala i kako bi izgledala njihova romansa: "Romantičan trenutak bi bio da mi pokloni žutu ružu boje citrusa, jer nije to nešto baš jednostavno. Čini se da je žuta ruža, ali to je boja citrusa", kaže ona.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti Online
Foto: Facebook/Ava Karabatić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>