Svet

Region

Mark Entoni raskinuo s devojkom zbog nedostatka vremena

Pevač Mark Entoni i njegova 23 godine mlađa devojka Kloi Grin, rešili su da, nakon godinu dana zabavljanja, okončaju svoju vezu. Razlog - nedostatak vremena, zbog čega par uopšte nije uspevao da se posveti jedno drugom.

Mark Entoni raskinuo s devojkom zbog nedostatka vremena



Popularni muzičar Mark Entoni raskinuo je sa svojom 23 godine mlađom devojkom Kloi Grin. Inače, Kloi je ćerka Markovog dobrog prijatelja, britanskog milijardera i vlasnika lanca radnji "Top Shop", a romansu sa 45-ogodišnjim muzičarem otpočela je u februaru prošle godine.

"Oni su i ranije imali prekide, ali ovog puta čini se da su odlučili da se trajno rastanu", otkrio je izvor američkim medijima, i dodao da je razlog raskida nedostatak vremena. "Mark je stalno na turnejama, putuje svetom... Zapravo su oboje jako zauzeti, tako da je sve to postalo previše. Oboje su se složili da je vreme da produže dalje kao solo igrači", ispričao je izvor blizak ovom paru.

Inače, Kloi je bila druga devojka sa kojom se Mark zabavljao posle razvoda sa Dženifer Lopez. Iako samo dve godine starija od njegove najstarije ćerke, ona nije imala porblem da svog znatno starijeg momka upozna sa svojim ocem, budući da su njih dvojica dobri prijatelji, a dok je pevač bio u braku sa Dženifer Lopez, često su praktikovali i porodična, kućna okupljanja.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>