Svet

Region

Hajdi Klum završila u bolnici, lekari posumnjali na ptičji grip

Poznatoj manekenki i modelu Hajdi Klum iznenada je pozlilo pre dva dana tokom snimanja "Nemačkog Top Modela" u Singapuru, pa je hitno prevežena u najbližu bolnicu.

Hajdi Klum završila u bolnici, lekari posumnjali na ptičji gripHajdi Klum i Martin Kristen raskinuli - Kako u ljubavi, tako i u poslu (Foto)
Prema prvim informacijama, lekari su posumnjali da je Hajdi obolela od ptičjeg gripa, ali i da se otrovala tajlandskom hranom koju je jela veče pre toga. U bolnicu je preimljena sa visokom temperaturom i vidno iscrpljena, pa su je lekari odmah priključili na infuziju kako ne bi kolabirala.

Iako joj je bilo jako loše Hajdi nikako nije želela da prekine snimanje emisije, već je konstantno govorila da je nešto pojela i da se zbog toga oseća loše. Tek kada su kolege videle da je počela da bledi i gubi svest u jednom momentu su povikali da se kamere ugase i da se odmah pozove hitna pomoć.

Kada su analizama lekari ustanovili da je reč o trovanju hranom, a ne o ptičjem gripu, manekenka je otpuštena iz bolnice nakon dva dana na kućno lečenje.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>