Svet

Region

Džastin Biber: Selena Gomez nema emotivne probleme! Ona je alkoholičar

Otkako se u medijima pojavila vest da je Selena Gomez provela dve nedelje u klinici za bolesti i zavisnosti kako bi rešila svoje emotivne probleme, njen bivši dečko Džastin Biber ne prestaje da joj se podsmevam.

Džastin Biber: Selena Gomez nema emotivne probleme! Ona je alkoholičarSelena Gomez provela dve nedelje na klinici za odvikavanje od bolesti i zavisnosti
Mlada pop ikona koristi svaku priliku da u društvu ismeje svoju bivšu devojku tako što govori da je ona zavisnik od alkohola i da je zbog toga bila na lečenju. Prema rečima izvora, Biber stalno govori kako je on izgubio bitku jer nikada nije upoznao ni jednu žensku osobu koja puši toliko trave i koja pije više od bilo kog muškarca.

Za njenu takvu situaciju krivi Selenine roditelje i dodaje da je presrećan što više nije u vezi sa mladom glumicom, jer je ona van svake kontrole i mnogo teška za "održavanje".

Selena Gomez početkom januara provela je dve nedelje u jednoj privatnoj klinici, kako bi uz pomoć psihoterapeuta rešila svoje emotivne probleme koji su nastali posle raskida sa Džastinom Biberom.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>