Region

Svet

Željko Joksimović: Saradnja između mene i Lorin je moguća u budućnosti

Pobednica Evrovizije 2012. godine u Bakuu Lorin i naš poznati kompozitor i pevač Željko Joksimović sreli su se u Beogradu tokom snimanja muzičkog takmičenja X Faktor.

Željko Joksimović: Saradnja između mene i Lorin je moguća u budućnosti



X Factor Adria: Lorin oduševljena Lukijanom Ivanovićem - Biće velika zvezda! (Foto+Video)
Ovoga puta Lorin je bila ta koja je davala podršku mladim srpskim muzičkim talentima, dok je Željko obavljao svoju funkciju kao član žirija, ali i evrovizijskog prijatelja mlade Šveđanke."Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Lorin na sceni, a posebno u Beogradu"- rekao je Željko Joksimović i dodao:

 "I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima X faktora Adria. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima".

Ovaj prijateljski susret u Beogradu između Lorin i Željka Joksimovića protekao je u znaku prisećanja na zajedničku evrovizijsku priču, ali i u znaku buduće saradnje. Joksimović je ovom prilikom pozvao Lorin da prisustvuje nekom od njegovih koncerata u Švedskoj ove godine, što je šarmantna Šveđanka sa radošću i prihvatila.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic/X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>