Region

Svet

Veče sa Ivanom Ivanovićem i Harijem Varešanovićem: Puno smeha, ali i sevdaha! (Foto)

Večeras će gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" biti Hari Varešanović, popularni sarajevski pevač sa dugogodišnjom karijerom, a svoje gostovanje posvetiće priči o karijeri, ali i sevdalinkama.

Veče sa Ivanom Ivanovićem i Harijem Varešanovićem: Puno smeha, ali i sevdaha! (Foto)



Novak Đoković kod Ivana Ivanovića otkrio mini tradiciju koju poštuje sa Jelenom Ristić od trenutka veridbe (Foto)
I ovaj petak na televiziji "Prva" koji će gledaoci provesti uz popularnog voditelja Ivana Ivanovića biće posvećen muzici i pevaču iz grupe "Hari Mata Hari", odnosno Hariju Varešanoviću. On će u 179. epizodi šoua komičnog karatera ipak govoriti i o ozbiljnim stvarima, kao što su počeci njegove karijere, kako je postao muzičar, ali i kako je za to zadužan njegov deda. Tako će ovo veče uz Harija biti puno evociranja uspomena i prisećanja početaka karijere.



Veče Sevdaha okupilo vrhunske izvođače sevdalinki u Sava centru (Foto)
Nedavno je Hari Varešanović nastupio na koncertu u "Sava centru" koji je bio posvećen sevdalinkama, pa će u emisiji sa Ivanom komentarisati kako su se sevdalinke nekada pevale, a kako se pevaju sada, a kako bi sve to demonstrirao publici će i otpevati jednu.



Džastin Biber nosi majicu sa likom Ivana Ivanovića?! (Foto)
Sem Harija koji se posvetio sevdalinkama, gosti su bili i momci iz grupe "Bad Copy", a sem što su se bavili malo drugačijom muzikom, okrenuli su se i svetskoj muzičkoj sceni i celom "ratu na društvenim mrežama" u kome se prepucavaju Ivan Ivanović i fanovi Džastina Bibera. Tako su njih trojica obukli majice sa likom mladog pevača, a na svojim rukama napisali: "Pravda za Bibera!".



Nesumnjivo će ovo veče biti obojeno dobrom i kvalitetnom muzikom, dobrim gostima, ali kao i svakog petka od 21:15h i dobrim humorom.

Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>