Region

Svet

Seka Aleksić i Jelena Ristić imaju isti cilj: Humanost pre svega!

Seka Aleksić i Jelena Ristić već su nebrojeno puta pokazale da imaju veliko srce i ogromnu želju da pomognu svima kojima je pomoć potrebna, te ni ne čudi što su ove dve humanitarke tako brzo našle zajednički jezik.

Seka Aleksić i Jelena Ristić imaju isti cilj: Humanost pre svega!



Seka Aleksić u novom blogu: Heroji su među nama, oni zaslužuju naslovne strane! (Foto)
Pevačica Seka Aleksić nebrojeno puta pokazala je spremnost da pomogne onima u nevolji, kako aktivnim učešćem, tako i sopstvenim pokretanjem humanitarnih akcija, te ličnim primerom pokazala model na koji bi trebalo da se ugledamo svi. U svom najnovijem blogu, "folk kraljica" je dežurnim skepticima dala lekciju o tome šta znači biti human, te nas sve podsetila na velika dela koja su činili i čine kako one poznate, javne ličnosti, tako i oni koji uprkos svojim velikim delima ostaju tek tamo neki "mali" ljudi za koje javnost ostaje slepa.

Jelena Ristić: Sve što do sada niste znali o njoj i njenoj vezi sa Novakom Đokovićem (Foto)
Upravo ovaj Sekin blog dirnuo je Jelenu Ristić, verenicu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, koja je na čelu Fondacije "Novak Đoković" jasno odredila put koji pohodi - onaj humani, ljudski. Jelena je u Seki prepoznala tu posvećenost istom putu, pa joj se i javno, na društvenim mrežama zahvalila.


"Jedno veliko HVALA što ste istakli HUMANOST i dobre, plemenite, ali manje poznate ljude koji čine dobra dela", poruka je koju je Jelena uputila Seki, a zapravo više govori o ljudskosti buduće gospođe Đoković koja zna da i lep gest ume itekako da znači.

U istom duhu odgovorila je i Seka: "Velika dela govore puno o ljudima! Na žalost, jedino kod nas takve ljude osuđuju! Veliki pozdrav za vas i HUMANOST!"


Mi možemo samo sa zadovoljstvom da konstatujemo da Jelena Ristić i Seka Aleksić svojim svakodnevnim govorom, ali i činjenjem, daju onaj pravi primer ljudskosti, te se nadamo da će sopstvenom afirmacijom humanih dela učiniti da se ista ne doživljavaju više kao humanitarna, već kao sasvim očekivana i svakodnevna.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Twitter/Seka Aleksić, Twitter/Jelena Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>