Svet

Region

Elizabet Harli imala aferu sa Bil Klintonom! Predsedničkim avionom letela na sastanak u Vašington!

Elizabet Harli nova je "stavka" kada je u pitanju ljubavna biografija bivšeg američkog predsednika Bila Klintona. Navodno, ona je svojevremeno toliko očarala nekadašnjeg prvog čoveka Amerike, da je po nju slao službene avione.

Elizabet Harli imala aferu sa Bil Klintonom! Predsedničkim avionom letela na sastanak u Vašington!



Biografija bivšeg predsednika SAD-a Bila Klintona ne manjka kada su ljubavne afere u pitanju, a najnovija koja je šokirala javnost jeste ona koja nekadašnjeg prvog čoveka Amerike povezuje sa glumicom Elizabet Harli.

Ovu tvrdnju izneo je bivši dečko Harlijeve, takođe glumac Tom Sajzmor. Naime, upravo je on, doduše nevoljno, bio posrednik u upoznavanju Elizabet i Bila. Kako je ispričao američkim medijima, on je 1998. godine bio u Beloj kući povodom projekcije filma "Spasavanje redova Rajana", i upravo je tada Klinton insistirao da mu prosledi broj telefona atraktivne Britanke.

"Gurnuo me je u ćošak i bio odlučan u nameri da dobije njen broj. Vikao je: Daj mi broj! Naređujem ti! Ja sam vrhovni zapovednik! Jednostavno nisam mogao da mu se suprotstavim", kazao je Sajzmor, i dodao da je Klinton po Elizabet slao službeni avion kako bi ona došla na sastanak u Vašington.

I dok je Klintonov portparol izjavio da su se Bil i glumica "družili" tokom 2001. godine, a mediji preneli njihove zajedničke fotografije sa maskenbala, Elizabet ovakve navode negira. "Priča o meni i Klintonu je presmešna, i naravno neistinita. Time se sada bave moji advokati, a meni je cela priča toliko zanimljiva da mi se zeva", sarkastično je napisala glumica na svom Tviter profilu.

Inače, Harlijeva i Sajzmor su se upoznali 1992. godine na filmskom s tu, kada su navodno i započeli svoju vezu. Ona to nikada nije potvrdila, ali je glumac u svojim memoarima ipak pisao o njihovoj vezi.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>