Region

Svet

Filip Panajotović: Roditelje mi ne uzimajte u usta, poštujte privatnost!

Filip Panajotović mesecima ne silazi sa naslovnih strana, ali izgleda da je i njemu popularnost došla glave, što zbog veze sa Stanijom Dobrojević, što zbog drugih stvari iz njegovog privatnog života.

Filip Panajotović: Roditelje mi ne uzimajte u usta, poštujte privatnost!Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Afera sat se nastavlja, i maneken provocira! (Foto)
S obzirom da su komentari na njegovoj stranici na Fejsbuku obuhvatali i spominjanje njegovih roditelja, odlučio je da se obrati svim fanovima i takozvanim hejterima i poruči im da poštuju njegovu privatnost.

"Dugo nije bilo potrebe za statusom, ali svima uvek lepo objasnim u par rečenica i nastaje tišina. Roditelje da mi ne uzima niko u usta! Drugo, radim dosta na sebi i privatno i poslovno i nemam vremena da čitam komenatare niti me zanimaju. Svaki loš komentar za bilo koga će biti sankcionisan, ovo je samo moja stranica i ovde šta se vidi može da se komentariše! Sve ostalo nije stvar niti fanova niti bilo koga. Nadam se da ste me razumeli, poštujte privatnost!", napisao je Filip Panajotović na svom profilu poprilično ogorčen.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Filip Panajotović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>