Region

Svet

Elena Karaman Karić i Verica Rakočević sa jačim polovinama uživaju u porodičnoj idili (Foto)

Elena Karaman Karić, iako se, navodno, isprva nije slagala sa izborom svoje majke Verice Rakočević po pitanju bračnog saputnika, ona je naposletku prihvatila Veljka, a fotografiju iz porodičnog druženja objavila na društvenim mrežama.

Elena Karaman Karić i Verica Rakočević sa jačim polovinama uživaju u porodičnoj idili (Foto)Elena Karić: Nisam u lošim odnosima sa majkom Vericom!
Dosta se spekulisalo da dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić nije najsrećnija po pitanju bračne zajednice njene majke Verice Rakočević i 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Takve glasine naročito je podgrejao njen izostanak sa svadbe Verice i Veljka. Ipak, pet meseci nakon venčanja, Elena je zlobnicima zapušila usta, objavivši na društvenim mrežama njihovu zajedničku fotografiju iz porodičnog druženja.Verica Rakočević pokazala vitku liniju u bikiniju! Veljko: Moja žena, morska vila! (Foto)
Naime, mama i ćerka su slobodno vreme iskoristile da zajedno, sa svojim jačim polovinama, uživaju u popodnevnom porodičnom druženju. Srećni i zadovoljni četverac prošetao je ulicama Beograda, a fotografije sa svojim osmesima, u inat svima, podelili na socijalnim mežama.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>