Region

Svet

Bojana Rajić od Vladimira Stojkovića otkupila svoj roleks vredan 15.000 evra!

Bojana Rajić i Vladimir Stojković nastavljaju da šokiraju svojom poslerazvodnom netrpeljivošću, a prema najnovijim informacijama, golman je otišao toliko daleko, da rasprodaje lične stvari bivše žene koje su ostale u nekad zajedničkom stanu.

Bojana Rajić od Vladimira Stojkovića otkupila svoj roleks vredan 15.000 evra!



Bojana Rajić savetuje buduće neveste: Poželjno je da budete vragolaste
Cirkus između nekadašnji supružnika Bojane Rajić i Vladimira Stojkovića izgleda nema kraja! Tek što je odjeknula vest da golman rasprodaje krpice svoje bivše žene, pojavili su se novi detalji. Naime, Bojana je putem posrednika otkupila nešto što je nekad njoj pripadalo. U pitanju je sat marke "roleks",  vredan 15.000 evra, koji joj je Vladimir poklonio za rođenje sina Lava.

"Sat se nalazi među Bojaninim stvarima koje su ostale u stanu u kojem je živela sa Stojketom i, naravno, na prodaju je. Brojne devojke se već hvale po gradu kako su za male pare kupile skupocene stvari", za "Kurir" otkriva izvor blizak bivšim supružnicima.

Vladimir Stojković otvoreno: Brak sa Bojanom je bio greška!
Izvor je takođe naveo da je Rajićeva umalo doživela nervni slom kada je čula da Vladimir prodaje i njenu uspomenu, luksuzni sat koji joj je poklonio za rđenje sina. "Još veći udarac bio je kad je čula da je jedan fudbaler već dao kaparu, želeći da taj sat pokloni svojoj devojci. Bojana je brže-bolje stupila u kontakt s njim i ponudila mu 1.000 evra više samo da ga proda njoj. Sažaljiv na njene suze, pristao je i tako je bivša golmanova žena sama sebi kupila nešto što je nekad dobila na poklon", ispričao je izvor.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>