Region

Svet

Šaban Šaulić kupio kuću na Dedinju: Selidba za mesec dana

Šaban Šaulić uskoro će promeniti adresu. Naime, pevač je kupio velelepnu kuću na Dedinju, te već krajem februara će se sa svojom porodicom preseliti u elitno beogradsko naselje.

Šaban Šaulić kupio kuću na Dedinju: Selidba za mesec danaDedinje će postati bogatije za još jednog VIP komšiju. Naime, folk legenda Šaban Šaulić rešio je da promeni adresu, te se sa svojom porodicom sa Vračara seli u prestižno  prestoničko naselje.

Šaban Šaulić u kritičnom stanju: Hitno mora na operaciju trbušne aorte!
"Goca i Šaban izvesno vreme su razmišljali da se presele sa Vračara. Kada su pronašli kuću na Dedinju, odmah su znali da je to to. Već krajem februara Šaulići će početi da žive u svom novom domu", priča dobro obavešteni izvor.

Informaciju o selidbi potvrdila je i Šabanova supruga. "To će se realizovati tek za mesec dana. Kuća jeste na Dedinju, ali koga još zanima da li se mi selimo", kazala je gospođa Šaulić.

Inače, Šaulići imaju i vikendicu u Krčedinu. Kako je pevač jednom prilikom izjavio, njegova porodica nije naklonjena prirodi, pa tamo skoknu samo na riblje specijalitete, dok Šaban ostaje tamo često.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>