Region

Svet

Jovana Nikolić: Danijela ne želim više da vidim! Alibabić: Jedva čekam da se taj brak okonča!

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić, posle prepucavanja po medijima, svoju "sagu" okončaće na sudu. Prvo ročište povodom tužbe koju je pevač podneo protiv svoje još uvek zakonite supruge, zakazano je za 25. februar.

Jovana Nikolić: Danijela ne želim više da vidim! Alibabić: Jedva čekam da se taj brak okonča!Danijel Alibabić javno progovorio o Jovani Nikolić: Držao sam je kao malo vode na dlanu, a onda mi je stigla užasna poruka! (Foto)
Prvi susret Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, nakon skandala koji je potresao javnost, desiće se na sudu, u Podgorici. Naime, prvo ročište u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv još uvek zakonite supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

Danijel Alibabić: Jovana mora biti kažnjena zbog gnusnih laži koje je izjavljivala! (Foto)
Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Danijel tvrdi da će doći na ročište jer nema od čega da beži. Njemu je u interesu da što pre postane slobodan čovek i vrati se normalnom životu.

"Naravno da ću se odazvati sudu, jer na moj zahtev je pokrenut taj proces. Da budem iskren, jedva čekam da se ovaj brak okonča", rekoa je danijel za "Kurir".

S druge strane, Jovana bi najradije izbegla ponovni susret sa Alibabićem, jer svog još uvek zakonitog supruga ne želi više iakda da vidi.

"Dobila sam poziv za suđenje u Podgorici, ali se najradije tamo ne bih pojavljivala. Danijela više nikada u životu ne želim da vidim. Ipak, postupiću onako kako mi kaže moj advokat. Takođe ću se s njim posavetovati da li ću tražiti nadoknadu za sve ono što sam proživela u tom braku", rekla je Jovana.

Jovana Nikolić: Danijel je izmislio da smo izgubili bebu, jer je to dobro za njegovu popularnost!
Inače, kako "Kurir" saznaje od izvora bliskog Alibabiću, tri tužbe koje je podneo protiv Jovane spojene su u jednu. S druge strane, Jovanini prijatelji kažu da ona o tome nije obaveštena. "Jovana ne zna da su sve tri tužbe spojene u jedan proces. Ona nam je rekla da je dobila poziv, ali da će se na prvom ročištu govoriti samo o mogućem pomirenju između nje i Danijela. To će biti samo forme radi, jer o tome da spasu brak nema ni govora. Klevetu i iznudu nije pominjala", rekao je izvor blizak bivšoj misici.

Inače, Jovana se vratila u svoj rodni Niš. U procesu je traženja posla, a kako kažu njeni prijatelji, već je dobila nekoliko ponuda da bude zaštitno lice nekih proizvoda.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>