Region

Svet

Saša Kovačević: Još uvek ne planiram da se ženim

Pevač Saša Kovačević rešio je da se posle upornih zdravstvenih problema sa disajnim putevima i alergijom, podvrgne operaciji sinusa i trećeg krajnika, koji mu konstantno prave probleme.

Saša Kovačević: Još uvek ne planiram da se ženim



Premijerno: Saša Kovačević - Mogli smo sve! Nova pesma i spot sa Dejanom Živković! (Video)
U intervijuu za poznati časopis, Saša je otkrio da li se boji pred novu operaciju, kao i koliku podršku mu pružaju porodica i devojka Jovana Jocić, sa kojom je već godinu i po dana u stabilnoj vezi. Na pitanje da li ga opterećuju pitanja okoline kada će da ozvaniče vezu, s obzirom na to da su oboje još uvek mladi, pevač je izričit u stavu da ne planira još uvek da se ženi.

"Ne opterećuje me jer sam izričit što se toga tiče. Bar još jedno četiri, pet godina ne planiram da se ženim. Činjenica je da to čovek nikad ne može da zna, ali veridba i ženidba nisu mi u skorijem planu. Sada je sve onako kako bih hteo da bude, i ne bih ništa menjao. Što se tiče naših porodica i prijatelja, oni nas ne zapitkuju i nemamo pritisak sa te strane", rekao je Saša.

Popularni pevač otkriva i kakav je utisak na njega ostavila atraktivna manekenka Dejana Živković s kojom je sarađivao na novom spotu.

"Dejana i ja upoznali smo se ranije preko zajedničkih prijatelja, ali se nismo družili. Ona je vrlo lepa, duhovita i temperamentna devojka, tako da mi je drago da smo sarađivali i ostavila je lep utisak na mene", rekao je popularni pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Story
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>