Svet

Region

Bivši verenik Merjem Uzerli se pokajao: Želim da prisustvujem porođaju!

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je postala poznata igrajući Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" posle burnog raskida prošlog leta sa dečkom Čanom Atešm otputovala je kod roditelja u Berlin kako bi se tamo porodila i pronašla svoj mir.

Bivši verenik Merjem Uzerli se pokajao: Želim da prisustvujem porođaju!



Kako se bliži porođaj koji je predviđen sredinom februara, turski biznismen se pokajao i rešio da nađe način da mu glumica oprosti kako bi zajedno sa njom učestvovao u odgajanju deteta.

Bivši verenik Merjem Uzerli: Nikada je nisam voleo, ne treba mi treće dete!
"Postao sam svestan svoje odgovornosti. Žao mi je zbog svega. Molim te, dopusti da budem uz tebe kad naše dete bude dolazilo na svet", napisao je Kan Ateš lepoj Hurem.

Merjem se sa Atešom nije ni videla ni čula otkad se prošlo leto preselila u Berlin kod roditelja, a Kan na sve načine sada pokušava da dođe do nje kako bi prisustvovao porođaju.

"Isplanirala je porođaj u vodi, a prijateljice su joj pripremile zabavu dobrodošlice za ćerku. Odlično se snalazi sama", rekao je izvor blizak glumici.

Kan Ateš je Merjem ostavio čim je saznao da je trudna jer nije hteo decu. "Ostvario sam se kao otac. Već imam dvoje dece, a treće nikad nisam planirao", rekao je tada. Merjem je posle burnog prekida odlučila da bude samohrana majka, a pokušala je i samoubistvo.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

 


 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>