Region

Svet

Boris Stamenković i Katarina Grujić razmenjivali nežnosti pred gostima u restoranu! (Foto)

Farmerski par, maneken Boris Stamenković i pevačica Katarina Grujić, strasno su se ljubili naočigled svih gostiju u jednom beogradskom restoranu.

Boris Stamenković i Katarina Grujić razmenjivali nežnosti pred gostima u restoranu! (Foto)



Katarina Grujić i Boris Stamenković: Prsten kao simbol velike i prave ljubavi
Boris i Kaća su toliko zaljubljeni da ne mogu da sakriju emocije i da se suzdrže čak ni kad su na javnom mestu. Počeli su s nazdravljanjem i nežnim pogledima, da bi lepa pevačica završila u čvrstom zagrljaju svog dragog. Da je neko snimao, sigurno je da bi ovaj zaljubljeni par oborio Ginisov rekord u ljubljenju.

Na prvi pogled se vidi koliko su Boris Stamenković i Katarina Grujić privrženi jedno drugom. Sve vreme su se držali za ruke, gledali se, šaputali, čvrsto grlili i bukvalno se nisu odvajali jedno od drugog.



S obzirom na to da su mnogi sumnjali u opstanak njihove veze, naročito kad su se pojavile manekenove golišave fotografije na internetu, sad mogu da odahnu, jer njihov odnos očigledno nije bio samo marketinški trik koji će ih na Farmi dovesti do finala.



To su dokazali na "ženskoj večeri" u jednom od najpoznatijih beogradskih restorana, a svi prisutni su komentarisali kako su lep par. Pored njih, u lokalu su se provodili i takmičari iz šoua X Factor Adria, Maja Novaković i Fifi Janevski.

Autor: M.P
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>