Region

Svet

Stanija Dobrojević: Muškarci, džaba vam teretana, tamo mu*a ne rastu!

Stanija Dobrojević u poslednje vreme svoje fanove na društvenim mrežama ređe časti izazovnim fotografijama, ali zato ne štedi da ih počasti provokativnim izrekama. Ovog puta, najpopularnija srpska starleta iznela je svoju "prozivku" na račun muškaraca.

Stanija Dobrojević: Muškarci, džaba vam teretana, tamo mu*a ne rastu!



Stanija Dobrojević: Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza!
Kada pažnju ne privlači provokativnim fotografijama, buduća spisateljica Stanija Dobrojević to čini svojim izjavama. Tako, najpopularnija srpska starleta voli da na svojim profilima na socijalnim mrežama fanove počasti svojim malim mudrostima. Taman što se slegla prašina nakon njenog posta da je "njena guza čistija od obraza mnoggih", Stanija je ponovo pažnju skrenula na sebe, i to prozivkom na račun muškaraca.

"Muškarcima džaba teretana, tamo mu*a ne rastu", napisala je Dobrojevićeva na svom Tviteru, očito se požalivši na srpske muškarce koji zaboravljaju na to da se muškost ne dobija pumpanjem bicepsa i tricepsa.


Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ponovo zajedno: Odao ih sat na Filipovoj ruci! (Foto)
Inače, Stanijin Tviter živi je dokaz da je njeno misaono razgibavanje u punom zamahu, verovatno podstaknuto spisateljskom karijerom u kojoj namerava da se ostvari. Tako, Dobrojevićeva je konstatovala da "ljubomora uvek traje jedan dan duže od ljubavi", te da se ne treba hvaliti nemanjem neprijatelja jer se time, navodno, samo dokazuje sopstvena bezvrednost, potom zaključila da iza "svake uspešne žene stoje druge i kolutaju očima",  a zaključila i da voli kad "oduševi ljude i dokaže da pamet i lepota idu zajedno", ali i da "mačku baš briga šta miševi misle o njoj".

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>