Region

Svet

Sara Trajanović u ljubavnom četvorouglu: S kime će da završi - Ivanom, Akijem ili Milanom?!

Ljubavni život Sare Trajanović i dalje intrigira, a nakon raskida sa Akijem Markovićem još više se spekuliše u čijem će zagrljaju da završi. Navodno, tajno se viđa sa Ivanom Marinkovićem, očijuka sa bratom Cece Ražnatović, a još uvek se nada Akiju.

Sara Trajanović u ljubavnom četvorouglu: S kime će da završi - Ivanom, Akijem ili Milanom?!



Sara Trajanović u vezi sa bratom Cece Ražnatović?!
"Sara na sve načine pokušava da se pomiri sa Akijem jer ne može bez njega. Ipak, to je ne sprečava da ima i druge momke. Skoro je bila kod Ivana Marinkovića u stanu. Viđaju se, ali samo radi seksa. Zasad nema nikakvih naznaka da će početi javno da se pojavljuju i ozvaniče vezu. Prošetaju ponekad, provozaju se, ali ništa više od toga. I to traje oko dve nedelje, pre toga su se muvali i dopisivali", otkriva dobro obavešten izvor.

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, džentlmenski ćuti o svojoj tajnoj vezi sa Sarom. "Neću to da komentarišem", bilo je sve što je bivši farmer rekao na ovu temu.

Za razliku od njega, Trajanovićeva je bila opširnija, ali ipak demantovala prethodno navedene navode.

Ivan Marinković preboleo Saru Trajanović?! (Foto)
"Slobodna sam, nemam dečka. Ne znam zašto je to svima čudno. Ne, sa Ivanom se ne viđam. Kako neko može tako da lupi da me je video da idem kod njega, mada sam i očekivala da će neko to da lupi. S Cecinim bratom s vremena na vreme razmenim koju poruku, on je na Kipru. Kako mogu da budem s njim? A sa Akijem se tek ne čujem", rekla je Sara.

Za komentar je bio dostupan i Aki Marković. Na pitanje o odnosu sa Sarom, on je najpre uzdahnuo, pa kratko kazao: "Ne viđamo se". Ipak, kasnije je u poruci posalo i opširniju izjavu. "Sara i ja smo raskinuli pre dvadesetak dana i od tada smo se videli samo na slavi kod Katarine Grujić. Sara nema zbog čega da se miri sa mnom, mi se nismo ni svađali. U ponovnu ljubav posle raskida ne verujem, tako da do veze sigurno neće doći. Da li se i s kim viđa, ja to ne znam i nemam prava da imam bilo šta protiv", poručio je Aki MArković.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>