Style

Ljubav

Seka Aleksić vs. Bijonse: Ona kaže slučajnost, a vi? (Foto)

Seka Aleksić i Bijonse u prvi mah, reći ćete, imaju samo jednu zajedničku stvar - muziku. Međutim, da li je to zaista njihova jedina sličnost?

Seka Aleksić vs. Bijonse: Ona kaže slučajnost, a vi? (Foto)



Kada malo bolje analiziramo njihov modni izbor i celokupan stajling, postoje neke veoma očigledne sličnosti. Obe sa raskošnim oblinama, u elegantnim haljinama koje u prvi plan stavljaju njihov seksepil, i Seka i Bijonse odlično se snalaze ispred kamera.

Seka Aleksić ponosno istakla savršenu liniju: Na ovim oblinama mogu svi da joj zavide! (Foto)
Domaća muzička zvezda i svetski popularna r'n'b pevačica našle su se u gotovo preslikanoj pozi, identične frizure i skoro iste haljine - na različitim manifestacijama i u različito vreme. Naime, Seka Aleksić je pre čak tri meseca pozirala za potrebe reklamne kampanje brenda MG Couture u crnoj čipkastoj haljini, dok se Bijonse u jednoj takvoj (ali beloj) pojavila preksinoć na 56. svečanoj dodeli Gremi nagrada. Suvišno bi bilo komentarisati i frizuru, zar ne?


Foto: Twitter

Ekskluzivno: Pogledajte promo slike Seke Aleksić za brend MG Couture! (Foto)
Iako se većina vas neće složiti da je ovo samo puka slučajnost, što dokazuju i brojni komentari na društvenim mrežama koji su saglasni u jednom - da Seka i Bijonse jako liče, folk zvezda ipak skromno kaže da jeste!


Foto: Twitter

Na kraju, slučajnost ili ne, ostavićemo vama da procenite, ali jedno je jasno - da za modne trendove nema granica i da ih Seka kao prava svetska zvezda prati među prvima.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>