Region

Svet

Kemal Monteno ogorčen na muzičku scenu: Samo budale i divljaci danas prolaze!

Kemal Monteno razočaran je sadašnjom situacijom na muzičkoj sceni, te kaže da svako danas može da se bavi pevanjem, a dokaz jeste i Ekrem Jevrić koji je, zahvaljujući Jutjub hitu "Kuća pos'o", zvezda postao preko noći.

Kemal Monteno ogorčen na muzičku scenu: Samo budale i divljaci danas prolaze!



Muzička legenda Kemal Monteno ogorčen je stanjem na muzičkoj sceni danas, i no na svim prostorima bivše Jugoslavije. Pevačka legenda kaže da danas svako može da peva i da postane zvezda preko noći.

"Koga god danas pitam šta radi, svi se bave pevanjem. Imam osećaj da svako dete danas može da peva i postane zvezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri reči i pevaju. To što je Ekrem Jevrić zvezda, dovoljno govori da samo budale danas prolaze. Dobre i kvalitetne umetnike danas niko ne sluša, jer prolaze divljaci", kazao je Monteno.

Kemal Monteno najavljuje Jesen: Sretan sam što uprkos zdravstvenim problemima mogu stati pred svoju publiku
On nije krio ni ljutnju na rodno Sarajevo, te kaće da nije uopšte siguran kada će ponovo tamo zapevati. "U narednom periodu imam gostovanja u Ljubljani, Beogradu, Crnoj Gori, Makedoniji... Kada je Sarajevo u pitanju, sigurno je da neću doći tako brzo, jer sam prevaren sa svih strana. Ali, nije važno, jer 2013. godinu treba da zaboravim i krenem dalje", rekao je on.

Inače, legendarni pevač vež duže vreme čeka na donora kako bi se podvrgao transplantaciji bubrega. Ipak, to ga ne ometa da se posveti poslu.

"Zdravlje nije loše, mada i dalje čekam na transplantaciju bubrega. Ali i pored toga radim. Za nastup koji sam nedavno imao u Bihaću slobodno mogu reći da je to bila najbolje odrađena Nova godina u mojoj karijeri. Novi album koji sam snimio niko ne sluša, jer ljudi danas ne vole lepe pesme nego samo ove divljake koji sviraju", zaključio je Kemal Monteno.

Autor: T.I.
Izvor: avaz.ba
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>