Svet

Region

Tamara Dragičević prvi put u venčanici, i to na Dan zaljubljenih

Lepa i uspešna glumica Tamara Dragičević prvi put će obući venčanicu 14. februara, kada će učestvovati na tradicionalnom beogradskom Sajmu venčanica.

Tamara Dragičević prvi put u venčanici, i to na Dan zaljubljenihTvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević - Skidanje mi nije bilo problem
Trinaesti po redu Sajam venčanica trajaće do 16. februara, a na modnoj pisti u okviru Revije poznatih ćemo, pored brojnih javnih ličnosti, moći da vidimo i kako Tamari stoji raskošna bela haljina. Budući da je učesnica spektakularnog muzičkog šou programa Tvoje Lice Zvuči Poznato u dugoj vezi sa kolegom Petrom Benčinom, ovo će joj biti idealna prilika da vidi kako će se osećati u venčanici.

Tamara Dragičević i Petar Benčina na romantičnom putovanju u Barseloni (Foto)
Tamara će, kao i ostali na reviji, imati prilike da isproba i burme, razmotri ponudu restorana, svadbenih torti, pozivnica, a njen dragi videće bogatu ponudu muških odela. Nije tajna da ovaj maldi glumački par uveliko razmišlja o stajanju na ludi kamen, stoga nas ne bi iznenadilo da posle ove manifestacije zaista to i urade.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>