Region

Svet

Grupa Models dobila vruće pojačanje: Stigle dve nove devojke

Provokativna grupa Models svojim eksplicitnim seksepilom već i previše raspaljuje maštu muškaraca. Možete samo zamisliti šta bi se desilo kada bi na sve to izazovne devojke još dobile i pojačanje. A upravo to se i desilo.

Grupa Models dobila vruće pojačanje: Stigle dve nove devojke



PREMIJERA: Models - Zli Marsovac, novi spot vrućim kadrovima ostavlja bez daha! (Video 18+)
Izuzetno provokativne Modelsice od sada će biti još brojnije, a time, iako je teško u to poverovati, i provokativnije. Naime, atraktivnim devojkama Anastasiji Buđić, Dragani Rogojević, Mili Kaluđerović i Ivani Žigić pridružile su se sveže iskvarcovane u solarijumu Dragana Mitar i Ružica Veljković.

Premijerno samo za punoletne! Novi spot grupe Models za pesmu Žućko! (Video)
Seksi ženska šesterka, poznata po provokativnim nastupima i lakim notama, završila je nedavno snimanje spota za pesmu "Žmurke" sa maksi singla. Devojke su ovih dana bile baš vredne, pa su stigle da urade i tradicionalni kalendar koji će biti uskoro predstavljen na promociji novog albuma. Osim toga, one su postale i promoterke novog spa-centra u renoviranom beogradskom hotelu "Moskva".

Svakako, puno posla za ovih šest devojaka, a verovatno će ga biti još i više nakon što bude emitovan i novi spot, koji po vrelini, ne sumnjamo, neće zaostajati za prethodnim.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>