Region

Svet

Stanija Dobrojević slika guzu u gaćicama, a Filip Panajotović stoji pored nje?! (Foto)

Stanija Dobrojević ponovo je počela da provocira fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, a ovog puta je u pitanju njena zadnjica i tanga gaćice, ali i misterizni muškarac koji stoji pored nje.

Stanija Dobrojević slika guzu u gaćicama, a Filip Panajotović stoji pored nje?! (Foto)Za Staniju Dobrojević Hju Hefner spreman da iskešira 30.000 dolara! Vraća se u Plejbojevu vilu?!
Pored toga što je pokazala svoju zadnjicu u tangama, sa pomalo spuštenom trenerkom, iako je to jedan od njenih glavnih aduta, ovoga puta nešto drugo je privuklo pažnju na objavljenoj fotografiji.

Stanija Dobrojević iskoristila i "haš tagove" kako bi stavila akcenat na vežbanje i treniranje, ali je najupečatljiviji detalj na fotografiji muškarac koji se vidi u ogledalu, odnosno koji stoji iza nje.


Stanija Dobrojević: Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza!
Oduševljenje StanFila odmah je počelo da se širi Tviterom, a jedan za drugim ređali su se komentari kako je upravo maneken Filip Panajotović muškarac na fotografiji zajedno sa Stanijom. Iako se još uvek nisu zvanično izjasnili o pomirenju, izgleda da ipak provode vreme zajedno, čak i kada Stanija fotografiše svoju zadnjicu u ogledalu.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>