Region

Svet

X Factor Adria: Poslušajte kako zvuče dueti Emine Jahović i njenih kandidata (Video)

Sinoć u emisiji "Ami G šou" jedna od gošći bila je atraktivna pevačica i jedna od članova žirija X Factora Adria Emina Jahović, koja se u emisiji pojavila zajedno sa svojim kandidatima ovog popularnog takmičenja, Lukijanom Ivanovićem, Aleksom Perovićem i Harisom Ćatom.

X Factor Adria: Poslušajte kako zvuče dueti Emine Jahović i njenih kandidata (Video)X Factor Adria: H20 napušta šou, Aleksandra Sekulić bolja od Fifi i Marinele u duelu!
Momci iz X Factora su bez imalo treme odgovarali na Ognjenova škakljiva pitanja o devojkama i njihovim karijerama, ali su takođe i dokazali zašto se nalaze među deset najboljih kandidata. Naime, sva trojica su u duetu pevali najveće hitove Emine Jahović koje je ona upravo snimila sa najvećim zvezdama domaće muzičke scene.

Tako je Lukijan imao priliku da zajedno sa Eminom otpeva pesmu "Još ti se nadam", Aleksa je odlično zamenio Dženana u pesmi "Beograd priča", dok je najmlađi član Eminine grupe Haris imao čast da peva pesmu "Med" koju je pevačica otpevala sa Dinom Merlinom. Kako je sve zvučalo, pogledajte na snimcima:Autor: M.P.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>