Region

Svet

Danijel Alibabić: Jovana mora biti kažnjena zbog gnusnih laži koje je izjavljivala! (Foto)

Pevač Danijel Alibabić skoro svakog dana gostuje na televiziji "Pink", a ovog puta bio je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je glavna tema još jednom bila njegova, još uvek zakonita supruga, Jovana Alibabić, ex Nikolić.

Danijel Alibabić: Jovana mora biti kažnjena zbog gnusnih laži koje je izjavljivala! (Foto)



Danijel Alibabić javno progovorio o Jovani Nikolić: Držao sam je kao malo vode na dlanu, a onda mi je stigla užasna poruka! (Foto)
Nakon što je manekenka Jovana Nikolić svog supruga optužila da je homoseksualac, koji sa njom nije želeo da konzumira brak, a pritom ju je fizički i psihički maltretirao, Danijel je nekoliko puta objasnio da to nije tačno, da nikada ne bi "digao ruku" na ženu, kao i da mu je Jovana tražila novac u zamenu za ćutanje. Sem toga, on naglašava da manekenka nema nikakve dokaze i da će zbog svega što je izjavljivala odgovarati na sudu: "Jovana će morati da dokaže sve što je govorila, a ja ću morati da je tužim za uvredu i za ucenu.



Definitivno mora biti kažnjena zbog svih laži koje je izgovorila, jer moja porodica nije mogla da se smiri zbog toga. čas sam je tukao, pa nisam, pa sam gej, pa sam je varao sa devojkama, nadam se da će do suđenja smisliti šta hoće da kaže", rekao je Alibabić.

Danijel Alibabić: Neprijatno mi je zbog moje bivše supruge, ali nemam potrebu da se pravdam!
Pevač Danijel Alibabić dodaje da Jovana Nikolić nije žena koju je on voleo i da je više ne prepoznaje, izvinjava se još jednom svima koji su morali da isprate sve što se poslednjih dana dešavalo u njegovm braku i privatnom životu, a slična izvinjenja uputio je fanovima i u emisiji "Narod pita" gde je gostovao u ponedeljak. Gostujući kod Ognjena, uglavnom je ponovio već nekoliko puta ispričanu priču, da su se on i manekenka dogovorili oko razvoda, ali je ona htela da to sakrije od javnosti jer ih narod gleda kao jedno. "Pre nego što je poslala saopštenje medijima, stigla mi je poruka da mi traži novac, ali sam ja u odnosu sa njom bio čist, kao što sam čist pred bilo kime", kaže pevač.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>