Region

Svet

Sara Trajanović u vezi sa bratom Cece Ražnatović?!

Sara Trajanović, učesnica pete sezone Farme, uspela je da očara brata Svetlane Cece Ražnatović, Milana Marinkovića, koji je upravo zbog manekenke ostavio svoju dugogodišnju devojku.

Sara Trajanović u vezi sa bratom Cece Ražnatović?!Sara Trajanović: Andrija Aki Marković me je prodao zarad naslovnih strana!
Manekenka Sara Trajanović je ubrzo posle raskida sa Andrijom Akijem Markovićem našla novog udvaraća. U pitanju je Milan Marinković, inače brat od ujaka folk dive Cece Ražnatović. Marinković i Trajanovićeva su se upoznali na žurki koja je bila priređena za učesnike Farme 5, po završetku rijalitija, i brzo su se zbližili. On je toliko pao na čari lepe manekenke, da je zbog nje ostavio i svoju dugogodišnju devojku.

Naime, kako "Kurir" saznaje, kada je Cecin brat upoznao bivšu farmerku, on je raskinuo svoju vezu, jer ne želi nikoga da laže, niti da se pravda gde ide i šta radi. Navodno, između Sare i Milana su se rodile simpatije, ali još uvek nisu zajedno. I pored toga on je ostavio devojku, jer je siguran da sa Sarom želi vezu.

"Milan je upoznao Saru kad je bila organizovana žurka za farmere. Tada su sedeli za istim stolom. Tu su razmenili nekoliko rečenica, a potom ju je pozvao da sutradan dođe na njegov rođendan, koji je organizovao na splavu "Akapulko". Ona se pojavila nakratko na njegovoj žurki, ali ni to veče se među njima nije desilo ništa", otkrio je izvor, i dodao da se njih dvoje za sada samo čuju preko telefona, jer je Milan trenutno na Kipru sa Cecinom ćerkomAnastasijom.

"Milan je na Kipru i prvom prilikom će doći u Beograd. On i Sara su nastavili druženje preko SMS poruka i Skajpa, i to im jako prija. Šta će biti dalje, videćemo", zaključio je izvor.

Ceca Ražnatović je potvrdila da se njen brat čuje sa Trajanovićevom. "Čula sam da se dopisuju i čuju, ali ništa više ne znam o njihovom odnosu", kazala je Ceca.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>