Svet

Region

Dru Barimor čeka još jednu devojčicu: Ne bih dozvolila ćerkama da se slikaju za Plejboj

Glumica Dru Barimor porodila se u oktobru 2012. godine i na svet donela devojčicu Oliv, sada očekuje drugo dete i svesna je da ju je majčinstvo promenilo, kao i njene poglede na svet.

Dru Barimor čeka još jednu devojčicu: Ne bih dozvolila ćerkama da se slikaju za PlejbojDru Barimor trudna, očekuje drugo dete!
Naime, iako se Dru Barimor i sama slikala za "Plejboj", ističe da to ne bi dozvolila svojim ćerkama, s obzirom da je na putu još jedna devojčica. "Srećna sam zbog te slobode koju sam imala, ali se sada više ne osećam tako slobodno", rekla je glumica.

Kada je novinarka pitala da li bi Dru dozvolila njenoj ćerci Oliv, koja trenutno ima dve godine, da jednog dana kada bude imala 18 ili 19 pozira za "Plejboj", glumica je bila vrlo odrična: "Ne bih to dozvolila i pokušala bih da je odvratim od toga", kaže holivudska zvezda.

Dru Barimor je u skladnom braku sa Vilom Kopelmanom sa kojim očekuje i drugo dete, a izgleda da je njihove ćerke odlučile da izvede na pravi put, s obzirom da je ona već sa 19 godina mogla da se "pohvali" odvikavanjem od droge i alkohola, slikanjem za "Plejboj" i jednim propalim brakom.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>