Svet

Region

Bijonse, Džej Zi i Blu Ajvi na rođendanu prve dame Amerike Mišel Obame (Foto)

Bijonse brižljivo neguje svoje prijateljstvo sa politički najmoćnijim parom u Americi, Barakom i Mišel Obamom, te je bila specijalna gošća na rođendanskoj zabavi Prve dame, i u njenu čast održala mini koncert.

Bijonse, Džej Zi i Blu Ajvi na rođendanu prve dame Amerike Mišel Obame (Foto)



Bijonse inkognito: Upala na karaoke žurku i niko je nije prepoznao! (Foto)
Pop zvezda Bijonse je sa svojom porodicom, reperom Džej Zijem i ćerkicom Blu Ajvi, posetila najmoćniju američku porodicu, predsednika Baraka Obamu i njegovu suprugu Mišel, i to na "intimnom" okupljanju upriličenom povodom jubilarnog, pedesetog rođendana Prve dame. Kada kažemo "intimno", ne mislimo na broj zvanica koji svakako nije bio mali, naprotiv, već na to da je proslava bila zabranjena za medije, te da se nijedan detalj nije mogao videti.



Ipak, Bijonse je podelila par trenutaka pre same proslave, te je tako objavila fotografije iz Bele kuće. Inače, poznato je da je ona u izuzetno prijateljskim odnosima sa predsedničkim parom, te osim što je aktivno podržavala Obaminu predsedničku kampanju, pevala je i na njegovom prvom inauguracionom balu 2009. godine.

Elem, pop diva je u predsedničku rezidenciju došla odevena u elegantnu crnu haljinu, a potom se presvukla, i spremila se za scenski nastup, te obukla zlatnu, šljokičavu haljinu, a stigla je i da se poigra sa kućnim ljubimcem Obama porodice.



Inače, na gala zabavi prisustvovali su i Semjuel El Džekson, Dženifer Hadson, Meri Džej Blajdž, Stivi Vonder, Majkl Kors, Rejčel Rej, i drugi predstavnici američke elite.

Sam predsednik Obama, u danima pred čuvenu rođendansku zabavu njegove supruge, bio je vrlo ćutljiv, te kazao da ni Nacionalna bezbednosna agencija ne zna šta tu da očekuje. Kakogod, gostima je napomenuto da se uzdrže od fotografisanja same proslave, a takođe su ohrabrivani da obuju udobnu obuću, jer je kompletan državnički sprat - istočna soba, formalni saloni i državnička trpezarija - pretvoren u podijum za igru.

Autor: T.I.
Foto: iam.beyonce.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>