Region

Svet

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov razmenjuju poljupce u Italiji (Foto)

Slavica Ćukteraš zaista uživa u ljubavi sa svojim verenikom, golmanom Vladom Avramovim. A dok i definitivno ne zakažu datum svadbenog veselja, njih dvoje se provode u Italiji, u Kaljariju, gde je Avramov angažovan kao čuvar mreže.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov razmenjuju poljupce u Italiji (Foto)



Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov se tajno venčali?!
Folk pevačica Slavica Ćukteraš ne može dugo da izdrži bez svog verenika Vlade Avramova, te je odmah po dočeku Nove godine spakovala kofere i krenula put Kaljarija kako bi dragoceno vreme provela uz svog dragog. Pevačica i golman uživaju u italijanskim lepotama, ali i jedno u drugom, te se ne ustažu da fotografije svojih poljubaca objavljuju na društvenim mrežama.



Inače, Slavica i Vlada su vereni već nekoliko meseci, od kraja septembra, te iako jedva čekaju da i pred zakonom obznane da pripadaju jedno drugom, to nikako i da učine. i to pre svega zbog prevelikih poslovnih obaveza. Kakogod, Slavica se za sudbonosno "Da" već uveliko sprema, pa se pre neki mesec i krstila, verovatno kako bi za svog Vladu mogla da se venča i u crkvi.



Podsetimo, ovaj par se upoznao samo mesec dana nakon što je pevačica raskinula svoju četvorogodišnju vezu sa prethodnim momkom, i odmah su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Samo dve nedelje kasnije, u septembru, pala je i veridba.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>