Region

Svet

Ljubavnik Jovane Nikolić: Imali smo seks dok je bila u braku! Žalila se da je Danijel tuče, ali nisam video modrice! (Foto)

Saga o Alibabićima se nastavlja, pa čak i proširuje, i uvodi nove likove. Tako, oglasio se i izvesni Milan Šišarica, koji tvrdi da je imao seksualnu aferu sa Jovanom Nikolić dok je ona bila u braku sa Danijelom Alibabićem.

Ljubavnik Jovane Nikolić: Imali smo seks dok je bila u braku! Žalila se da je Danijel tuče, ali nisam video modrice! (Foto)



Poput kakve latinoameričke sapunice, tako i priča o Alibabićima dobija nove zaplete. Elem, redakciji "Alo" javio se izvesni 25-ogodišnji Milan Šišarica iz Novog Sada koji tvrdi da je sa Jovanom Nikolić imao seksualnu avanturu dok je ona bila u navodno još uvek skladnom braku sa Danijelom Alibabićem. On je ispričao da mu se manekenka žalila da je suprug zapostavlja i tuče, mada priznaje da na njenom telu nije primetio tragove nasilja.

"Sreli smo se početkom oktobra u blizini Kalenić pijace dok sam pokušavao da zaustavim taksi. Ona je bila sa jednim dečkom nižeg rasta, prišla mi je i pitala me da li imam "labelo". Ocenio sam da je laka devojka i rekao da ću "labelo" nabaviti i ostavio sam joj svoj broj telefona da mi se javi. Posle jednog sata, poslala mi je poruku sa svojim brojem i tako je počelo dopisivanje. Pošto sam iz Novog Sada, ubrzo sam od drugara tražio da isprazni svoju gajbu u Beogradu, gde smo prvi put imali seks. Tada mi je rekla da se zove Jelena, spavali smo i razišli se. Nakon toga smo razmenjivali imejlove, a onda me je sredinom novembra nazvala i pitala da li je još uvek slobodan onaj stan u kojem smo bili. Pozvao sam druga da izađe i to veče smo se ponovo videli", priča Milan, i dodaje da mu je tek tada Jovana otkrila svoje pravo ime, kao i to da je udata za pevača.


Foto: Alo

Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!
"Rekao sam joj da nije bilo potrebe da me laže, jer mi je ona samo devojka za zabavu i čestitao sam joj što se dobro udala, s obzirom na to da pevači imaju pare. Žalila mi se tada da je on zapostavlja i da ju je pre nekoliko dana pretukao, ali nisam video nijednu modricu na njenom telu. Takođe je pričala da nisu imali seks, ali ne i da je gej. Mislio sam da je to zbog toga što on ima druge devojke ili je prosto slavan, pa ga svi saleću sa svih strana i nema vremena na nju ni da misli. Promenio sam broj telefona 26. novembra i od tada se nismo čuli. Možda me je i zvala, ali taj broj je isključen. Ona je vrlo proračunata devojka i to se vidi na prvi pogled. Ne branim njega, ali mi je bilo muka da slušam kako priča da je u braku jela samo sendviče i da glumi žrtvu, a ja znam šta je radila", tvrdi Šišarica.

Na pitanje da li može da pokaže neke zajedničke fotografije sa Jovanom, ili pak imejlove koje su navodno razmenjivali, Milan je odgovorio odrično.

"Sa Jovanom sam se video dva puta i naravno da se nismo slikali niti sam imao želju da je fotkam. Poruke su mi ostale u telefonu za koji sam ugovor raskinuo krajem novembra, kao što sam vam rekao, dok imejlove stvarno ne čuvam", tvrdi on.

Jovana je ove navode momentalno odbacila kao neistinite. "To su obične gluposti", kratko je rekla.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>